Kinderopvang Piccolini vacatures slider

Werken bij

  >  Werken bij

Werken bij Kinderopvang Piccolini

Kinderopvang Piccolini is zich steeds verder aan het uitbreiden en daarvoor zijn we nog op zoek naar verschillende pedagogische medewerkers die ons team kunnen versterken! Heb jij een liefde voor kinderen? Vind jij een groene en biologische manier van leven belangrijk en wil je dit overbrengen op de kinderen? Kijk dan verder of er een passende vacature voor je bijstaat. Staat deze er niet? Geen probleem, we staan altijd open voor open sollicitaties dus stuur gerust jouw cv en motivatie naar ons op.

Pedagogisch medewerkster Nature (Den Haag)

Kinderopvang Piccolini oproepkracht pedagogisch medewerkster

Pedagogisch Medewerker Home (Rijswijk)

kinderopvang-star-wassenaar

Pedagogisch medewerker Star (Wassenaar)

Pedagogisch Medewerker Invalpoel

Kinderopvang Piccolini Den Haag opvang

Pedagogisch Medewerker BBL leer-en werkplek

Kinderopvang Piccolini open invalkracht

Vrijwillgerswerk

Kinderopvang vacatures

Voor onze kinderopvang hebben we verschillende vacatures bij onze locaties in Rijswijk en Den Haag. Binnen ons team van gezellige collega’s kun jij jouw talenten en vaardigheden inzetten om de kinderen een leuke en leerzame dag te geven. Je kan bij ons in verschillende vormen als pedagogisch medewerker terecht, fulltime, als ZZP’er of als invalkracht bijvoorbeeld. Ook zoeken we nog parttime krachten en kan je bij ons terecht voor stages. Geïnteresseerd? Neem een kijkje in onze vacatures en solliciteer!

Werken in de kinderopvang

Kinderdagverblijf Piccolini vindt het belangrijk om extra persoonlijke aandacht aan de kinderen te besteden. Als pedagogisch medewerker ben je hier dan ook veel mee bezig. Je kijkt vooral naar wat het kind kan en leuk vindt en welke eventuele achterstanden kunnen worden ingehaald door middel van activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van het kind en samen met je collega’s zorg je ervoor dat de kinderen zich vermaken en ontplooien.

Daarnaast breng je de kinderen wat bij over groen en biologisch leven. De snacks en maaltijden worden op persoonlijke basis voor de kinderen bereid en zijn bovendien gezond en biologisch. Dit draagt bij aan de mentale en fysieke gezondheid van de kinderen en zorgt er tevens voor dat de kinderen zich bewuster worden van een groene leefstijl.

Werken in de kinderopvang is leuk en afwisselend werk. Geen dag is hetzelfde en je ziet de kinderen langzaamaan opgroeien en zelfstandiger worden. Je bouwt ook met ieder kind een band op en krijgt daardoor een belangrijke rol in de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Hierdoor krijg je ook veel dankbaarheid terug van de ouders en het kind zelf. De werkzaamheden zelf zijn ook hartstikke leuk. Je doet allerlei creatieve en gezellige activiteiten met de kinderen waar je veel energie uit haalt.

Bovendien werk je in een gezellig team en sta je er nooit alleen voor. Werken met kinderen is natuurlijk een grote verantwoordelijkheid maar dit doe je altijd samen met collega’s, waardoor de druk wordt verkleind. Doordat je nauw samenwerkt met je collega’s ontstaat er onderling ook een goede band. Dit vertaalt zich naar grote gezelligheid op onze teamuitjes en kwartaalborrels!

Stage kinderopvang

Voor studenten aan mbo en hbo opleidingen gericht op pedagogiek bieden wij ook stageplekken aan. Via begeleiding kun je ervaring opdoen binnen de kinderopvang en leren hoe je kinderen een leuke dag bezorgd waarin ze van alles leren en zichzelf ontwikkelen.

Bij ons wordt vooral de nadruk gelegd op de pedagogische benadering van Reggio Emilia en het Jenaplan. Met deze gecombineerde visie willen we persoonlijke aandacht aan het leerproces van de kinderen besteden, terwijl ze ook samen met andere kinderen spelen en communiceren.