duurzame maaltijden bij Piccolini kinderopvang Rijswijk, Den Haag, Wassenaar

Duurzame voeding

  >  Duurzame voeding

Duurzame voeding

Duurzaam en Gezond Eten bij Piccolini Kinderopvang

Waarom Duurzaam Eten?

Goed en gezond eten is cruciaal voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen. Bij Piccolini Kinderopvang in Den Haag, Rijswijk en Wassenaar schenken we extra aandacht aan duurzaam voedsel. Wij kiezen bewust voor natuurlijke en verantwoorde voeding omdat we geloven dat zorg voor gewas en dier bijdraagt aan een gezonder resultaat. Onze dagelijkse lunch wordt vers gekookt en alle snacks en tussendoortjes zijn vers en verantwoord geproduceerd.

Gevarieerde en Verse Maaltijden

De maaltijden bij Piccolini worden speciaal op smaak van de kinderen bereid. We gebruiken veel verse groenten en vermijden zout zoveel mogelijk. We bieden veelzijdige maaltijden aan, van eenpansgerechten tot ouderwetse Hollandse pot zoals worteltjes en puree. Dit helpt kinderen om alle smaken te leren kennen en gezond én gevarieerd te eten. Naast de warme maaltijden, zorgen wij ervoor dat ook onze andere producten verantwoord en natuurlijk zijn. Onze kinderen drinken verantwoorde melk, water en af en toe natuurlijk vruchtensap zonder toegevoegde suiker.

Onze Locaties: Den Haag, Rijswijk en Wassenaar

Piccolini Kinderopvang heeft locaties in Den Haag, Rijswijk en Wassenaar. Onze duurzame aanpak en focus op gezonde voeding onderscheiden ons van andere kinderopvangcentra in de regio. Wij streven ernaar om een veilige en stimulerende omgeving te bieden waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Waarom Kiezen voor Piccolini Kinderopvang?

  • Duurzaam Voedsel: Wij bieden alleen verantwoorde en natuurlijke voeding aan.
  • Vers Bereid: Dagelijks vers gekookte maaltijden op smaak van de kinderen.
  • Gevarieerd Eten: Van eenpansgerechten tot Hollandse pot, kinderen leren alle smaken kennen.
  • Gezond Drinken: Verantwoorde melk, water en natuurlijk vruchtensap zonder suiker.

Contacteer Ons Vandaag Nog!

Wil je meer weten over onze duurzame kinderopvang en hoe wij bijdragen aan de gezondheid en ontwikkeling van jouw kind? Bezoek onze locaties in Den Haag, Rijswijk en Wassenaar, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een gezonde start begint bij gezonde voeding. Voor kinderen is het essentieel om te genieten van een kleurrijk en gevarieerd dieet, vol met verse groenten, fruit en voedzame ingrediënten, om zo een sterke basis voor een gezond leven te leggen.