Kinderopvang Den Haag header

Kinderopvang Den Haag

  >  Kinderopvang Den Haag

Kinderopvang Den Haag Piccolini – Vestiging  ‘Nature’

Kinderopvang Piccolini heeft nu meerdere locaties in Den Haag. Naast onze kinderopvang vestiging in Rijswijk heeft Piccolini ook een peuteropvang in gemeente Den Haag. Deze vestiging is gelegen in het rustige Bezuidenhout, vlakbij Voorburg. Een veilige en makkelijke bereikbare locatie. Deze kindercreche is bovendien de perfecte plek voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar om te spelen en zichzelf te ontwikkelen.

Daarbij passen we onze gecombineerde visie van Reggio Emilia en het Jenaplan toe en vinden we het belangrijk om een groene leefomgeving en biologische voeding te bieden aan de kinderen. Met ons tweetalige taalprogramma besteden we ook graag aandacht aan de ontwikkeling van uw peuter terwijl zij zich lekker vermaken op onze opvang. Het plezier van uw kind staat natuurlijk bovenaan. Daarom is Piccolini’s kinderopvang Den Haag de plek waar een kind, kind kan zijn.

Kinderopvang Piccolini inschrijven

De groene visie van onze kinderopvang Den Haag

De kinderopvang in Den Haag heet ook wel ‘Nature’. We staan immers voor een groene en biologische manier van opvoeden en ontwikkelen. Belangrijk voor de opgroei van uw kind maar ook voor de planeet. Zo is de speelplaats ingericht met groene en natuurlijke materialen zoals gras, houtsnippers en zand. Ook zijn de speelelementen van natuurlijke elementen gemaakt. Om de groene visie nog meer te realiseren, werken wij ook onder begeleiding van een pedagogisch medewerker, met dieren. Zo kunnen de kinderen op onze kindercrèche kippen voeren, cavia’s aaien en konijntjes knuffelen.

Daarnaast kunnen de peuters een eigen stukje moestuin verzorgen om nog meer in aanraking te komen met de natuur en te leren over groen leven in ons kinderdagverblijf in Den Haag. Hierbij vinden wij biologische voeding ook erg belangrijk en bieden we biologische voedingsproducten aan de kinderen. Dit draagt bij aan de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van uw peuter. Daarbij besteden we persoonlijke aandacht aan de kinderen door op basis van leeftijd de maaltijden klaar te maken. Uiteraard zijn deze maaltijden vers, gezond èn gevarieerd!

Ook leren de kinderen om te gaan met dieren en deze te verzorgen. Onze kinderopvang in Den Haag heeft 2 kippen; Sander en Emma en 2 konijnen; Laurel en Hardy.

Kinderopvang Piccolini tweetalig

Tweetalige opvoeding in crèche Den Haag

Onze kindercrèche in Den Haag biedt ook een tweetalig taalprogramma waardoor kinderen in aanraking komen met de Engelse taal en zich daarin kunnen ontwikkelen. Dit doen we natuurlijk op een leuke manier door (buiten)activiteiten en spelletjes met de kinderen te doen en ze op een vrijwillige manier te laten communiceren in het Engels. Hieraan koppelen we ook het thema van de maand en gebruiken we middelen zoals muziek, koken en knutselen.

Door deze speelse manier maken kinderen de Engelse taal eigen en worden ze er vertrouwd mee. Dit is belangrijk en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de kinderen zodat het leren van de Engelse taal later op de middelbare school een stuk makkelijker gaat aangezien uw kind al een voorsprong heeft.

Kinderopvang Piccolini Den Haag opvang

Opvang Den Haag

Bij onze peuteropvang in Den Haag kunnen de kinderen de gehele dag terecht. De standaard opvang is van 08.00 tot 18.00. Is het prettiger voor u en uw peuter om eerder te komen of langer te blijven? Geen probleem! We bieden bijvoorbeeld ook een voorschoolse en naschoolse opvang voor kinderen. Kijk bij onze inschrijving en tarieven voor meer informatie.

Als u nieuwsgierig bent geworden en eerst een kijkje wilt nemen bij de crèche Den Haag kunt u gerust een rondleiding aanvragen. Dan kunt u natuurlijk ook met al uw vragen terecht over onze visies en pedagogische benadering. Maar deze kunt u uiteraard ook aan ons stellen via de telefoon of mail!

Vestiging Den Haag

Sibergstraat 22,
2593 SM Den Haag
nature@kinderopvangpiccolini.nl
070 – 326 56 50