Kinderopvang Den Haag header

Vestiging Nature Den Haag

  >  Vestiging Nature Den Haag

Vestiging Nature – Kinderopvang Den Haag

Kinderopvang Piccolini heeft nu meerdere locaties in Zuid-Holland. Naast onze kinderopvang vestiging in Rijswijk heeft Piccolini ook een peuteropvang in gemeente Den Haag. Deze vestiging is gelegen in het rustige Bezuidenhout, vlakbij Voorburg. Een veilige en makkelijk bereikbare locatie. Deze kindercrèche is bovendien de perfecte plek voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar om te spelen en zichzelf te ontwikkelen.

Daarbij passen we onze gecombineerde visie van Reggio Emilia en het Jenaplan toe en vinden we het belangrijk om een groene leefomgeving en biologische voeding te bieden aan de kinderen. Met ons tweetalige taalprogramma besteden we ook graag aandacht aan de ontwikkeling van jouw peuter terwijl zij zich lekker vermaken op onze kinderopvang in Den Haag. Het plezier van het kind staat natuurlijk bovenaan. Daarom is kinderopvang Piccolini’s Den Haag de plek waar een kind, kind kan zijn.

tarieven inschrijven kinderopvang

De groene visie van onze kinderopvang Den Haag

De kinderopvang in Den Haag heet ook wel ‘Nature’. We staan immers voor een groene en biologische manier van opvoeden en ontwikkelen. Belangrijk voor de opgroei van jouw kind maar ook voor de planeet. Zo is de speelplaats ingericht met groene en natuurlijke materialen zoals gras, houtsnippers en zand. Ook zijn de speelelementen van natuurlijke elementen gemaakt. Om de groene visie nog meer te realiseren, werken we ook onder begeleiding van een pedagogisch medewerker, met dieren. Zo kunnen de kinderen op onze kindercrèche kippen voeren, cavia’s aaien en konijntjes knuffelen.

Daarnaast kunnen de peuters een eigen stukje moestuin verzorgen om nog meer in aanraking te komen met de natuur en te leren over groen leven in ons kinderdagverblijf in Den Haag. Hierbij vinden wij biologische voeding ook erg belangrijk en bieden we biologische voedingsproducten aan de kinderen. Dit draagt bij aan de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van jouw peuter. Daarbij besteden we persoonlijke aandacht aan de kinderen door op basis van leeftijd de maaltijden klaar te maken. Uiteraard zijn deze maaltijden vers, gezond én gevarieerd!

Ook leren de kinderen om te gaan met dieren en deze te verzorgen. Onze kinderopvang in Den Haag heeft 2 kippen; Sander en Emma en 2 konijnen; Laurel en Hardy.

Tweetalige opvoeding in crèche Den Haag

Onze kindercrèche in Den Haag biedt ook een tweetalig taalprogramma waardoor kinderen in aanraking komen met de Engelse taal en zich daarin kunnen ontwikkelen. Dit doen we natuurlijk op een leuke manier door (buiten)activiteiten en spelletjes met de kinderen te doen en ze op een vrijwillige manier te laten communiceren in het Engels. Hieraan koppelen we ook het thema van de maand en gebruiken we middelen zoals muziek, koken en knutselen.

Door deze speelse manier maken kinderen de Engelse taal eigen en worden ze er vertrouwd mee. Dit is belangrijk en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de kinderen. Ook zal het leren van de Engelse taal later op de middelbare school een stuk makkelijker gaan aangezien jouw kind al een voorsprong heeft.

Kinderopvang Piccolini Den Haag opvang

Opvang Den Haag

Bij onze peuter en babyopvang in Den Haag kunnen de kinderen de gehele dag terecht. De standaard kinderopvang in Den Haag is van 08.00 tot 18.00. Is het handiger voor jou en je kind om eerder te komen of langer te blijven? Geen probleem! Kinderen kunnen om 07:30 worden gebracht en tot 18:30 worden opgehaald. Kijk bij onze inschrijving en tarieven voor meer informatie.

Als je nieuwsgierig bent geworden en eerst een kijkje wil nemen bij de crèche Den Haag kan je gerust een rondleiding aanvragen. Daar kan je natuurlijk ook met al je vragen terecht over onze visies en pedagogische benadering. Maar deze kan je uiteraard ook aan ons stellen via de telefoon of mail!

Vestiging Den Haag

Sibergstraat 22,
2593 SM Den Haag
nature@kinderopvangpiccolini.nl
070 326 56 50

Piccolini is geopend van:

  • 07.30 – 18.30 uur. Standaard wordt de opvang gerekend van 08.00 – 18.00 uur. Alle extra opvanguren worden achteraf gefactureerd.