Kinderopvang Piccolini slider

Kinderdagverblijf Den Haag

  >  Kinderdagverblijf Den Haag

Kinderdagverblijf Den Haag

Kinderdagverblijf Piccolini in Den Haag is de ideale plek waar jouw peuter de dag van zijn of haar leven zal hebben. Wij hebben in zowel Rijswijk als Den Haag een vestiging waar we alle kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom heten. In onze kinderdagopvang in Den Haag staat het plezier en de ontwikkeling van de kinderen voorop en besteden we persoonlijke aandacht aan iedere peuter om te kijken welke manieren van spelen en leren het beste bij ze past. Bovendien vinden wij een groene en biologische leefstijl erg belangrijk en dit geven we graag mee aan de kinderen.

Kinderopvang Piccolini Den Haag Rijswijk

Onze kinderdagverblijf in Den Haag heet ‘Nature’ en biedt een fijne, groene leefomgeving voor uw kind. Zo zijn onze speelplaatsen en speelelementen gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, gras en zand. Hierdoor kunnen de kinderen op een speelse manier bekend worden met de natuur en hun zintuigen ontwikkelen. Dit doen we ook door de kinderen kennis te laten maken met onze dieren. We hebben bijvoorbeeld kippen en konijnen die de kinderen onder begeleiding aaien en verzorgen. Daarnaast hebben we moestuintjes die de kinderen zelf onderhouden. Met de gegroeide groenten en kruiden maken we ook de maaltijden!

De maaltijden en tussendoortjes in het kinderdagverblijf in Den Haag zijn bovendien volledig biologisch en aangepast op de voorkeuren, leeftijd en behoeftes van uw kind. Ook zorgen we ervoor dat de maaltijden gevarieerd zijn zodat de kinderen kennis leren maken met verschillende ingrediënten en smaken. Deze biologische voeding draagt bij aan de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van uw peuter en draagt een steentje bij aan de natuur.

Kinderopvang Piccolini tent

Dagopvang Den Haag

In ons kinderdagverblijf werken professionele pedagogische medewerkers die met alle liefde voor jouw kind zorgen. Ze besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de peuters en helpen bij het inhalen van achterstanden. Dit allemaal terwijl jouw kind plezier maakt met andere kinderen.

Onze visie bestaat uit een combinatie van de benadering van Reggio Emilia en het Jenaplan. Met Reggio Emilia besteden we persoonlijke aandacht aan ieder kind en kijken we met welk materiaal nodig is om zich verder te ontwikkelen of eventuele achterstanden kunnen inhalen. Daarnaast willen we met het Jenaplan de kinderen stimuleren om zich te ontwikkelen binnen relaties door bijvoorbeeld met andere kinderen te spelen.

Kinderopvang Piccolini galerij afbeelding

Voorschoolse en naschoolse opvang Den Haag

Piccolini hanteert een standaard tijdsframe voor de dagopvang. Deze is van 06.30 tot 19.30. Maar als het voor jou en jouw baby beter uitkomt om eerder te komen of langer te blijven is dit zeker geen probleem! Het kinderdagverblijf Den Haag biedt namelijk ook de service voor een voorschoolse opvang en naschoolse opvang in Den Haag. Laat ons dus vooral weten wanneer we jouw peuter mogen ontvangen!

Benieuwd geworden naar onze groene, biologische leefstijl en/of onze visie? Schroom niet en vraag een vrijblijvende rondleiding aan in een van onze locaties in Den Haag of Rijswijk. Daar vertellen onze medewerkers graag meer over onze opvang en activiteiten, en hoe onze visie daarbinnen een rol speelt.

Vestiging Den Haag

Sibergstraat 22,
2593 SM Den Haag
nature@kinderopvangpiccolini.nl
070 326 56 50

Piccolini is geopend van:

  • 06.30 – 19.30 uur. Standaard wordt de opvang gerekend van 08.00 – 18.00 uur. Alle extra opvanguren worden achteraf gefactureerd.